Треньор - Цветелина Георгиева

Шейпинг - Едно от направленията на ритмичната гимнастика насочено към оформянето на красиво и хармонично тяло се нарича шейпинг.
Шейпингът е начин да постигнете всичко с вашата фигура! Това е методика за спортуване, която е резултат от съвместни усилия на медици и спортисти. Включва най-полезните елементи от аеробиката, бодибилдинга и стречинга.

В основата на шейпингът са упражнения с колкото се може повече повторения за определен интервал от време и максимална амплитуда. За разлика от аеробиката, където основния енергоразход е свързан със самата тренировка, при шейпинга се разчита на ускоряване на метаболизма и изгаряне на калории и в периода след тренировката. Именно поради това шейпингът е една от популярните фитнес системи в цял свят.

Шейпингът не само ще помогне да изчезнат нежеланите мазнини от вашата фигура, но и ще я моделира отново. Той има огромен оздравителен ефект, тъй като влияе върху основните фактори на здравето – нервна, имунна, хормонална и терморегулативна системи, а също и върху обмяната на веществата.

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023