Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

МАЖОРЕТЕН СЪСТАВ ПРИ ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД

Мажоретният състав при Oбщина Свиленград е наследник на съществувалия преди 25 години в града състав. За да оправдае очакванията за традиционно отличното представяне на предшественика си, съставът работи с много ентусиазъм и желание. Факт е, че въздействието на младостта и красотата е непреходно във времето. Танцът, музиката и настроението създават празничност и радват. Желанието и упоритостта, които влагат младите грации в работата си, личат във всеки техен танц. Едва ли има по-красив начин да се изрази емоция без слово. Мажоретките, артистично и със средствата на младостта и енергията, успяват да завладеят публиката при всяко свое представяне.

Ръководител на мажоретния състав е  Иванка Миткова. Помощник-треньор през 2008г. и 2009г. е Кристина Русинова. От 2009г. до сега  треньор е Петя Карагьозова. Хореографията на танците е на Петя Карагьозова. В работния процес през различните години е взел участие балетмайсторът Никола Николов. Творческият подход, забавлението и импровизацията са водещи при съвместната им работа с мажоретките.

Желанието и енергичността дават първите си резултати. Макар и млад, съставът се приема изключително радушно в Свиленград. Премиерното представяне, дефилетата при празнични шествия впечатляват и се радват на въодушевени отзиви.

От 2009 г. СК "Изида Свиленград" членуват мажоретки от ІІ, ІІІ и ІV възрастова група. Те обичат това, което правят, вярват в него. Дълбоко в себе си са убедени, че успехът зависи от самите тях.

 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023