Младежка Организация / Youth Organization 2016

С  много желание и малко ресурси започна работа при СК „Изида - Свиленград”. В необичайна обстановка – фитнес залата на стадион “Колодрума” се събраха първите младежи ентусиасти. 28.12.2008г. – първа сбирка.

Членовете на Младежката организация – юноши и девойки от 15 до 25-годишна възраст, имат възможност да бъдат активни граждани, да се забавляват според интересите си и да приобщават към идеите си свои връстници от града, страната и даже от чужбина. Енергични и свободомислещи млади хора със свеж подход при организиране на  различните си занимания, младежите се стараят да провокират гражданско съзнание у свои връстници. А работата им е в посока на сериозни проблеми от различни области - екология, здравословен начин на живот, зависимости, агресия, културно-историческо наследство и природно богатство в региона, човешки взаимоотношения и т.н.

Цел на организацията е и да се насочи интересът на възможно най-широк кръг хора към движение, активно занимание със спорт, чести контакти с природата. В свободното си време тийнейджърите да се докоснат до наистина важни за човека неща. Приятелство, коректни отношения, свободно заявяване на собствена позиция, толерантност и търпимост към различната гледна точка, отговорност… И най-хубавото е, че на това се учат, забавлявайки се.

В инициативите си младежите приобщават не само по-малките членове на Клуба, но и множество доброволци.

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023