Наши партньори са / Our partners are:

СПОРТЕН КЛУБ "ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД" работи с уважавани държавни и частни организации, най-добрите образователни институции и водещи корпоративни партньори. Тяхното многообразие отразява структурата на нашата организация. Каним Ви да се присъедините към този престижен списък от партньори.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ предлага атрактивки оферти за самолетни билети на редовни, чартърни и нискобюджетни авиолинии, Хотелско настаняване в България и чужбина, Екскурзии и почивки, Круизни пътувания.

Асоциация на Лайънс клубовете от Дистрикт 130 - България

"АСОЦИАЦИЯ на ЛАЙЪНС КЛУБОВЕТЕ от ДИСТРИКТ 130 - БЪЛГАРИЯ", част от най-голямата и най-ефективната организация в служба на обществото, с повече от 1,3 милиона членове по целия свят, които независимо от това, какъв език говорят, каква религия изповядват или каква политика поддържат, са посветени на това да намират и да помагат на тези, които са в нужда.

Община Свиленград

Община Свиленград

e-svilengrad.com

Новините от Свиленград и региона. Eлектронен информационен портал на град Свиленград

Вестник "Старият мост" - електронно издание

Бурденис 93

МЕСОКОМБИНАТ ”БУРДЕНИС 93” ООД

Народно Читалище "Просвета-1870"

Народно читалище „Просвета”- Свиленград е основано през 1870г. и е едно от първите читалища в България.

Български фонд за жените

Български фонд за жените е единствената българска организация, която подкрепя местни неправителствени организации (НПО), работещи по правата на жените за постигане на реалната им равнопоставеност във всички сфери на обществения живот и за премахване на всяка форма на дискриминация.

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.