Треньор - Цветелина Георгиева

Боди Трейнинг е успешна фитнес програма. Инструкторите ни Ви предлагат смесен комплекс от аеробни и силови  занимания под звуците на хитова музика в рамките на един час. В Боди Трейнинг се включват елементи на кросфит, шейпинг, body-work и body-sculp занимания.

- Тренировката започва със загрявка на всички мускулни групи и стави.

- Във втората част постепенно се повишава нивото на интензивност и се преминава към по-динамична серия, изградена на основните базови стъпки в аеробиката.
 
- Третата част на тренировъчната програма е насочена към стягане на горната част на тялото (ръце, рамо, гърди) чрез специален комплекс от физически упражнения с тежести подбрани според индивидуалните възможности на всеки.

- В четвъртата част преминаваме към долна част на тялото, прилага се комплекс от добре познати и изпитани базови упражнения  с гимнастически характер.

- Петата част е серия от упражнения за крака и таз на земя, като последователно се акцентира върху всички проблемни зони, в края на тази част се завършва с упражнения за коремните мускули.

- Последните 10 минути представляват стречинг упражнения на релаксираща музика, целящи да разтегнат и разпуснат работещите до този момент мускули и подобряват кръвообращението.

Боди Трейнинг е подходящ както за начинаещи така и за напреднали от всички възрастови групи. Има за цел, стягане и оформяне на цялото тяло чрез редуциране на телесните мазнини.

Тренировката подобрява координацията, кондицията, силата и подвижността, като оказва положително влияние върху мускулите, ставите, сърдечно-съдовата система, белите дробове, кръвообращението, психиката и общото здравословно състояние!

Елате и се забавлявайте с нас!

 

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023