Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова
Треньор - Галина Терзиева

XVI Държавно първенство по Йога

Нови успехи за състезателите от СК „Изида-Юнак”

Плодородна и успешна е 2011г. Годината на заека, която донесе на клуба успехи в трите федерации, в които членуват „Юначета”, „Мажоретки” и „Йога”. От тази година клубът е член на Българската федерация по Йога и за първи път участва в първенство от годишния календар. На 3-4 септември 2011г. в курортно селище Кранево се проведете XVI Държавно първенство по Йога, макар и с много кратка подготовка състезателите на „Изида-Юнак”, доказаха, че с труд и постоянство могат да се постигнат  добри резултати.

Участваха клубове от цялата страна в различни възрастови групи от 1 до 60 години , лятната подготовка  на практикуващите йога  ги ощастливи с 3 първи, 2 втори и 1 трета награда. Излъчването и артистичното поведение при демонстрациите очароваха публиката. Когато се съчетаят и балансират енергиите съзнателно,  от ранна детска възраст всеки сам ще избере пътя, по който да се развива и усъвършенства. Йога  е баланс, хармония, ненасилие, изграждане на тялото и  духа.

С възхищение и огромна благодарност към Красимира Василева и Петя Карагьозова (треньорка на клуба), които мериха сили във възрастова група 20-30 год. Те взеха участие в стил „Артистична йога” с времетраене 7 минути и  демонстрации на изключително сложни асани. Първото и второто място показаха на малките, че когато човек полага усилие възрастта няма значение. При малките състезатели от 1 до 13 години заслужено спечели първото място Красимира Костова, със своето балансирано изпълнение, чар и излъчване тя очарова съдийската комисия и обра овациите на публиката. В тази възрастова група участие взеха и Никол Стоянова - 3 място, Никол Манолова, Лиан Иванова, Антонина Грозева. Във възрастовата група 13-16 години със златен медал се завърна Мария Мърдева, а със сребърен Лили Дякова. За голяма изненада на всички, малките състезателки от клуба се бяха подготвили със собствена хореография за да поздравят всички присъстващи.

”Изключително съм щастлива и доволна от ползотворната и успешна 2011г.”, сподели Иванка Миткова.
Изказваме благодарност към Община Свиленград, ръководството на СОУ” Д-р П. Берон”, господин Бойдев и родителите, които ни помагат и подкрепят.

ЙОГА

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.