Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова
Треньор - Галина Терзиева

Национален йога-лагер в к.к."Пампорово"

Групата по йога към СКА „Изида-Юнак” взе участие в Национален йога-лагер в к.к."Пампорово". Семинарът се организира от Българска федерация  Йога. В рамките на 6 дни /10.07.11 – 16.07.11/ представители на клубове от цялата страна имаха възможност да практикуват съвместно с едни от най-добрите учители по йога в България -  Вера Захариева, Кирил Коларов, Стефан Илчев, Живко Стоилов и др. Създадената много добра организация даде възможност  на участниците всеки ден да се включат в богатата програма от йога практики, лекции, походи и киртани. Заниманията се проведоха в добре оборудваните, просторни и чисти зали на хотел „Финландия” и сред уникалната природа на Родопа планина. Йога е практика и начин на живот , който води човека към самопознание, самоусъвършенстване и хармония.

СКА „Изида-Юнак” кани всички желаещи да практикуват йога – всяка събота от 8:00 часа в спортна зала на градския стадион. През месец август практиките ще се водят от Вера Захариева – секретар на БФЙ. За информация – Иванка Миткова тел. 0887 319896.

ЙОГА

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.