Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова
Треньор - Галина Терзиева

XXV Държавно първенство по Йога

Тази година в периода от 07 до 08 ноември 2020г. се проведе XXV ЮБИЛЕЙНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ЙОГА в Учебната база на Българския червен кръст, с. Лозен, София. СК "Изида-Свиленград" спечели отборния шампионат под мотото "Познай себе си и покажи най-доброто". Състезателките от клуба участваха и в двата състезателни стила: "Асани" и "Съчетание с Асани".

Философията на йога и любовта към децата чрез дадената им възможност да предават своите знания и умения от учител към ученик вече е осъществена в клуба. Дългогодишната ни шампионка по йога Гергана Шидерова предаде своите знания и умения, като подготви съчетанието на Мария Петрова. Добрият личен пример на треньора, като състезател и шампион е вдъхновение за децата. В йога няма възраст, професия и значение с какво се занимаваш. Благодарим на Соня Коларова за подкрепата, участието и доброто класиране.

В стил "Съчетание с Асани" състезателката Мария Петрова зае 2-ро място във възрастова група 8-12 год., на второ място се класира и Гергана Шидерова в горната възрастова група.

В стил "Асани" във възрастова група 8-12 год. Неда Славова е на 1-во място, Мартина Пенева на 3-то място, Михаела Каратепелиева на 4-то, а Криси Йорданова остана на 5-то място. Във възрастова група 13-17 год. Антоанета Колева се класира първа, а Алисия Желева на втора. В горната възрастова група 25-35 год. треньорката Петя Карагьозова също се класира втора. Класиралите се  на 1-во, 2-ро и 3-то място участваха в абсолютен шампионат.

С трудни за изпълнение пози и сложно съчетание с бронзов медал се окичи Гергана Шидерова в категория "Съчетание с Асани". В другата категория в младша възраст "Изида - Свиленград" се завърна с два златни медала на Алисия Желева и Антоанета Колева и сребърен медал за Неда Славова. В старша възраст Абсолютен шампион на България е Петя Карагьозова .

Каним всички, които искат да постигнат хармония и баланс на йога практика с нас.

 

ЙОГА

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.