Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова
Треньор - Галина Терзиева

Семинар: Класически методи за хармонизиране на мисли, емоции и действия

СК "Изида-Свиленгард" ще проведе на 12 и 13 ноември 2016г. практически клас първи модул на "Класически методи за хармонизиране на мисли, емоции и действия" в многофункционална спортна зала Свиленград. Запознайте се подробно с програмата на семинара по-долу.

От дълбока древност практикуващите Йога и Тантра, разпознавайки непреходните преживявания са осъзнали нуждата да поставят под контрол тялото,речта,психиката и ума,които във времето са доказали своята сътворяваща,съхраняваща или разрушаваща сила.Използвайки класическия опит на различни традиции,предлагаме актуална за нашето време методика,с която всеки може да постигне добро здраве,тонус и психично благополучие.Подбраните практики имат за цел да превърнат тялото и ума в правилно устроено инструменти за физическо,ментално,емоционално и духовно развитие.Програмата на практическия курс е въвеждаща и има за цел да отстрани и трансформира негативния опит,който средата,в която живеем,ежедневно провокира.Подготвили сме поредица от семинари,които ще помогнат да развиваме нивото си на осъзнаване и да разпознаваме както собствения си потенциал,така и този на околните.Умелите средства по пътя на развитие ще ни помогнат да установим контрол над тялото,психиката и ума и да освободим творческата си енергия.Създаването и интегрирането на лична практика в нашето ежедневие ще ни позволи да се развиваме непрекъснато в своя житейски път,преживявайки живота с радост,мъдрост и успех.

Ден 1

1. Загряващи упражнения за цялото тяло;
2. Дихателни упражнения – изчистващи физическото и енергийното тяло;
3. Правилен възглед и видове мотивация;
4. Външно, вътрешно, тайно и свръх тайно ниво на разбиране;
5. Убежищна медитация;
6.  5 упражнения за изчистване на блокажите на 5-те вида прана (енергия);
7. Посвещаване на заслугите.

Ден 2
1. Загряващи упражнения за цялото тяло;
2. Дихателни упражнения – изчистващи физическото и енергийното тяло;
3. 5 вида знание, 3 вида ум, 8 вида съзнание;
4. Принципи, методи и цели на Йога и Тантра;
5. Структура на психичния опит;
6. 5 упражнения за изчистване на блокажите на 5-те вида прана (енергия);
7. Посвещаване на заслугите.

За водещия:
Иван Великов е старши инструктор в Body, Mind and Soul Training с над 10-годишен опит в преподаването на Интегрална йога за деца и възрастни. Двукратен златен медалист на Национално и еднократен златен медалист на Международно първенство по Йога в Индия.

Препоръки: Препоръчително е преди семинара да не се консумира храна. Всеки участник да изпие по една - две чаши с преварена топла вода, което ще подпомогне изчистването на  дебелото черво.

Забележка: Семинарът е подходящ, както за напълно начинаещи, така и за напреднали, т.к. ще се дадат базови принципи, общовалидни за всички системи.

 

ЙОГА

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.