Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова
Треньор - Галина Терзиева

Международен ден на йога - 21.06.2016

С огромен интерес тази година в нашия копринен град - Свиленград премина
Международния ден на йога 21 юни


На 21.06.2016г. в многофункционалната спортна зала Свиленград се събраха над 150 последователи на йога от различни възрасти. В изключително приятна обстановка на място озарено с различни енергии между практикуващи, желаещи, ученици, родители и различни интересни хора премина Международния ден на йога 21 юни посветен на духовното развитие. В този ден цели поколения деца със техните семейства се пренесоха в духа на йога. Всички заедно изпълнихме програмата определена от организаторите.

Събитието бе открито от заместник кмета на гр.Свиленград Мария Костадинова, която е последовател и практикува йога. Тя сподели своите ползи, усещания и промяната, която е настъпила в нея самата след започването на практикуването и в йога.

Ивалина Недева – учител към фондацията "Изкуството да живееш"  запозна присъстващите с това, как е възникнала идеята да се създаде Международен ден за хармония и мир. След което Иванка Миткова – учител към Българската федерация по йога продължи с практика от асани по програма утвърдена от Индийското посолство, медитация и  релаксация.

След приключване на програмата всички желаещи споделиха своите усещания с йога учителите. За всички последователи, организаторите бяха подготвили книги, плодове, билки и програми, по които работят двете организации – Българската федерация по йога и "Изкуството да живееш". Част от присъстващите изявиха желание да посетят йога-лагера в Пампорово организиран от БФИ, друга част се включиха в програмата за щастие към фондация "Изкуството да живееш". Поздравени бяха демонстрантите от СК "Изида-Свиленград" за техният баланс между тяло, ум и дух, които показват в тази възраст.

ЙОГА

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.