Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Успех за членовете на СК „Изида-Свиленград”

Домакин на Петия юнашки събор бе Велико Търново. Организаторите - СБГД”Юнак”, Федерация “Училищен спорт”, Български съюз за физическа култура и спорт и Български олимпийски комитет, поканиха за тазгодишната надпревара 10 отбора със 140 деца от Велико Търново, София, Лясковец, Шумен, Стара Загора, Свиленград. Съборът бе посветен на м.май – месец на спорта, и в духа на идеята за включване на комплексите “Юначе” в програмите на МОМН за спортуване на децата от І-ІV клас и.

На 14 май 2010г. юначетата от Свиленград - традиционни победители на съборите, завоюваха първо място за гимнастическия комплекс в І възрастова група и второ - във ІІ възрастова група. В индивидуалната надпревара за рисунка, рецитация и авторско творчество заслужиха общо пет златни, сребърни и бронзови медала.

Атмосферата на спорт, творчество, духовност, патриотизъм и съпричастност към националните ценности запали малките ученици с юнашките идеи и олимпийското разбиране за здрав дух в здряво тяло.

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023