Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Успешно начало и добър пример за най-малките ни състезатели. 

На първия Държавен турнир за годината  проведен на 27 и 28 април 2024 г. отборът на "Изида Свиленград" участва с 60 състезатели в четири възрастови групи и в шест дисциплини.  

Велико Търново посрещна рекорден брой участници достигащ над 800 човека, пропътували от 20 града  за това вълнуващо изживяване. В състезанието "Търновска перла" тази година се конкурираха и много отбори от дисциплината чирлидинг, която е новия олимпийски спорт. 

Изключително синхронното и впечатляващо изпълнение на IV възрастова група в дисциплина "Традиционни помпони" заслужи своя златен медал и купа за първо място и спечели сърцата на публиката. 

II възрастова група бяха силно мотивирани от каките и с техничното си изиграване в дисциплина "Традиционал корпус" спечелиха купа и златни медали и се качиха на почетната стълбичка за първо място. 

В дисциплината "Ексхибишън корпус", в която беше най силна конкуренцията, ние участвахме с две възрастови групи. 
Купа и сребърни медали за III възрастова група; и купа и бронзови медали за IV възтастова група за артистичното изпълнение на новата им хореография развълнува треньорите, съдиите и възхити публиката. 

Най малките представителки на клуба от I възрастова група изпълниха забавен и тематичен танц "Барби" в дисциплина "Помпон хореография на място". Те приповдигнаха настроението на публиката и класирайки се на второ място със сребърни медали и купа направиха своя сладък дебют. В същата дисциплина с танца "Хей Мики", II възрастова група се класира на четвърто място.

Благодарим на всички, които ни подкрепят.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023