Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

На 29 и 30 април 2023г. в град Велико Търново се проведе държавен турнир по мажоретни дисциплини "Търновска перла". Отборът на СК "Изида - Свиленград" участва с два отбора в две възрастови групи в дисциплината "Батон хореография на сцена". Малките представителки на отбора бяха оценени с първо място и златни медали🥇, а големите с трето място и бронзови медали🥉 при сериозна конкуренция.

Момичета и техните треньори са доволни от представянето си на първото състезание за годината. Благодарим на  родителите, директорите на училищата - ОУ "Иван Вазов", СУ "Д-р П. Берон", ПГССИ " Христо Ботев" и Община Свиленград за подкрепата. 

Благодарим на децата за труда и усилията които полагат мажоретния спорт да се развива в града и страната ни. Продължаваме да работим упорито, да поставяме нови хореографии за да се представяме повече от добре на предстоящите ни състезания и участия за да прославяме името на града и да радваме съгражданите ни.

Благодарим и на домакините за организацията и изненадата, която подготвиха за всички участници във Държавния турнир - безплатно излъчване на Аудио-визуалната програма "Царевград Търнов - звук и светлина". Всички тези емоции бяха едно невероятно изживяване за нас.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023