Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

На 24 юни 2023г. мажоретен състав "Изида Свиленград" участва на Държавно първенство по "Мажоретни спортни дисциплини" в град Пловдив за квалификация и участие в Европейско първенство NBTA, с три възрастови групи и 6 танца в различни категории.

Заредени с много емоция, енергия и адреналин всички момичета от състава се представиха по-най добрия начин и заслужено спечелиха Три класирания със златни медала, три купи за първо място и три класирания със сребърни медала🥈в различните възрастови групи и категории.

И най-важното за нас, състезателки и треньори - спечелени две квоти и честта  да бъдем включени  в Националния отбор на България представящ страната ни на  Европейското първенство през месец октомври 2023 в категориите Традиционни помпони и Традиционал корпус. 

За първи път България ще бъде домакин на Европейското първенство за Мажоретни спортове, което ще се проведе прес месец октомври в град Пловдив, зала Колодрум.

Благодарим на страхотната агитка от най-големите ни фенове - родителите.
Благодарим на Община Свиленград, ръководството  на училищата ОУ " Иван Вазов" , СУ "Д-р Петър Берон", ПГСС " Христо Ботев".

За всички нас предстои най-хубавото, лято, ваканция, лагер ... но и най- трудното... много работа и упорити тренировки за да представим града и страната ни по най-добрия начин на Европейското първенство. 


 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023