Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

За старт на новата спортно състезателна година момичетата от МС "Изида-Свиленград" участваха на първия държавен турнир по чирлидинг и мажоретни спортове, който се проведе в зала Колодрума в град Пловдив на 24 и 25 септември 2022г.

Участниците в надпреварата за призовете места бяха над 600 от 25 клуба от цялата страна, които са и лицензирани от федерацията. Организатор на състезанието бе Българският чирлидинг съюз (БЧС).

Състезанието представлява и генерална репетиция преди Европейското първенство по чирлидинг догодина, което ще се проведе отново в Пловдив и на което се очаква да присъстват около 1500 спортисти от цяла Европа.

След преминалата лятна ваканция момичетата от Мажоретен Състав "Изида-Свиленград" участваха и се представиха успешно в три категории, в две възрастови групи и спечелиха едно първо място и две втори места.

Продължаваме да работим упорито и да се готвим за предстоящите ни изяви и състезания.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023