Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

В почивните дни (14 и 15 май 2022) на изминалата седмица в град Шумен се проведе XII-то издание на мажоретен фестивал за купа Шумен "Мадарски конник". В състезанието  участваха 8 мажоретни състава от 6 града на страната: Свиленград, Шумен, Нови Пазар, Карнобат, Велико Търново, Русе и Бургас с повече от над 300 мажоретки.

Момичета от мажоретен състав към Спортен Клуб "Изида-Свиленград" се представиха с 6 танца в различните възрастови групи: 2-ра, 3-та и 4-та  в категориите 100 метра Дефиле, Хореография на сцена и Традиционал Корпус.

Те се представиха повече от успешно с 5 първи места и едно второ. Треньорският състав и момичета са много доволни от представянето си след участието на първото състезание за годината.

Благодарим на нашите  партньори: Община Свиленград, директорите на училищата и съгражданите ни за подкрепата, която ни указват.

Силата на младостта и танца ни вдъхновяват да творим и да бъдем добри хора.

 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023