Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

На 20, 21 и 22 октомври 2021 г. в град Пореч, Хърватска се проведе XXIV Европейско първенство по Батънтуърлинг и мажоретки. Въпреки пандемичната обстановка и трудната година, която мина, държави като България, Италия, Румъния,  Русия, Словения, Франция, Хърватска и Чехия, събраха сили и кураж да участват и да се проведе Европейско първенство.

Националният отбор на България бе представен от градовете Свиленград, Нови Пазар, Хасково и Шумен в различните категории - Exhibition corp, Traditional Majorettes corp, Parade corps, Traditional Pompons, Showtwirl Accessories corp, Batonflag team. При силната конкуренция и великите сили с дългогодишна практика в този спорт, България се завръща с 3 трети места и 3 четвърти места в различните възрасти и категории.

Целогодишния  тренировъчен цикъл, огромното желание на момичетата, които показаха най-доброто и изумиха своите треньори им отреди болезнените четвърти  места.  Завръщане се натъжени и удовлетворени едновременно,но така е в спорта, в училище и в живота-учиш се за да знаеш и можеш всеки ден.

Цялата общественост в Свиленград ни подкрепи.
Родителите ни се довериха.
Спонсорите откликнаха.
Превозвача ни осигури спокойно и приятно пътуване.
Кметът на града  арх. Анастас Карчев и Община Свиленград ни осигуриха нужното.

Благодарим ви от сърце  ❤️
До тук ни стигнаха силите .
С гордост и желание ще продължаваме да Ви радваме.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023