Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Всяко начало си има и край...

Всички ние от мажоретен състав "Изида-Свиленград" с нетърпение очаквахме началото на нашия летен спортен лагер. От 23 до 30 август 2021г. се радвахме на слънце, море, игри, много нови приятели, емоции и страхотни моменти и естествено тренировки на чист морски въздух в Свети Влас.

За довиждане спретнахме и един малък концерт за всички гости на смяната. Оставаме си с красивите и слънчеви спомени от това преживяване и с нови сили за по-впечатляващи танци за предстоящата ни състезателна година.

Спортния лагер се осъществи благодарение на Община Свиленград по проект "Заедно учим и творим", финансиран от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", в изпълнение на Дейност 9 "Организиране на Образователни лагери".

Мажоретен състав към СК "Изида-Свиленград" приема нови членове в клуба и очаква заедно да развиваме нашата творческа и спортна дейност.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023