Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

На 28 и 29 май 2021г. в град Пазарджик се проведе първото състезание по Батънтуърлинг и мажоретки за годината. То беше 10-то юбилейно издание на фестивала на мажоретните състави "Слънчева Бесапара" Въпреки пандемичната обстановка през последната година и условията на онлайн тренировки, момичетата от Мажоретен състав при СК "Изида-Свиленград" се представиха отлично.

СК "Изида-Свиленград" участва с три възрастови групи и заслужено се класира на първите места. Най-новите попълнения на състава от 2-ра възрастова група танцуваха с голямо желание и пребориха конкурентите си от Пазарджик и Ботевград и заеха 1-во място в категория "Композиция на сцена с батони".

Момичета от 3-та възрастова група се класираха на 1-ви места и в двете категории, в които участваха:
"100 метра Марш парад" (като в тази категория участват за първи път) и "Композиция на сцена с батони".

Най-големите представителки на клуба заеха едно 2-ро място в категория "100 метра Марш парад" и 1-во място в "Композиция на сцена с батони".

Представянето на състезателките бе много достойно, след едногодишната пауза без състезания. Треньорският екип Иванка Миткова, Петя Карагьозова и Цветелина Георгиева благодарят на всички момичета и техните родители за доверието и мотивацията децата да спортуват.

Благодарим на Община Свиленград и на ръководствата  на училищата: ОУ" Иван Вазов", СУ "Д-р Петър Берон" и ПГССИ "Христо Ботев".

 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023