Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

ЕДНА КРАСИВА РЕАЛНОСТ ВДЪХНОВЕНА ОТ ИДЕЯТА НА инж. ГЕОРГИ МАНОЛОВ
Чрез подкрепата на човека, който възроди мажоретния състав в Свиленград инж. Г. Манолов, през дефилетата в града и страната, момичетата достигнаха до Европейските първенства.

Тази година 23-тото Европейско първенство по батън туърлинг и мажоретки се проведе в курортното градче Линяно Сабиадоро, Италия от 10-13 октомври 2019г. Трудно извоюваната титла е много ценна за отбора. Мажоретките се състезаваха в голямата възрастова група – джуниър при конкуренция с 2000 мажоретки от 14 държави, които имат изградена дългогодишна традиция и големи национални отбори в този спорт. Състезателките ни успяха да извоюват безценните бронзови медали, като с гордост застанаха след Хърватия и Чехия в дисциплината есхибишън корпус и завоюваха третото място.  

Момичетата от СК "Изида - Свиленград" са част от националния отбор на България по батън туърлинг и мажоретки. Заедно с отборите на Шумен и Нови пазар се бориха достойно и заеха почитните 2- първи, 2- втори и 1- трето място. Чувството да звучи българския химн и цялата зала да е на крака не може да се опише с думи.

Добрите сърца на спонсорите превърнаха в реалност тази мечта на мажоретките. С изградените от спорта качества и изживените мигове те ще разказват на поколенията за Вас - всички, които им помогнахте.

Треньорският екип – Иванка Миткова, Петя Карагьозово, Цветелина Георгиева се гордеят с вас прекрасни, силни, борбени, и талантливи български момичета.XXIII Европейско първенство по бътън туърлинг - Есхибишън корпус, възрастова група Джуниър

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023