Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Талисманът на СК Изида - Свиленград,  бебето Рая, тази година повдигна настроението на отбора и донесе много радост и успехи.

И тази година момичетата се представиха достойно с различна хореография и атрактивна визия на XI Национален фестивал „Мадарски конник”, който се проведе на 11 и 12 май 2019г. в нова зала Арена Шумен в град Шумен. Представянето по европейски първенства и обученията в Европа стимулираха отбора да вкара нови елементи в танците и по - сложна хореография.

В първия ден от състезанието момичетата се класираха на второ място в категория 100 метра марш парад. Втория ден участваха в категориите хореография с батони на сцена във втора и четвърта възрастова група и традиционал корпус в четвърта възрастова група, като заеха съответно две втори и едно първо място.
     
Огромна и сърдечна благодарност на абитуриентките, които останаха в отбора и помогнаха за извоюването на квота за европейско първенство, което ще се проведе месец октомври в Италия.
 
Старши треньорът,  Иванка Миткова  изказва своята признателност към екипа, с който всички заедно постигнаха тези високи резултати - Гергана Златанова, Аделина Челебиева, Елена Илиева и Никол Стоянова, Цветелина Георгиева и треньорката  Петя с бебето Рая, които им помагаха.

Мечтите се реализират  с взаимна подкрепа , признателни сме и на : община Свиленград , СУ д-р П. Берон, Първо ОУ  Иван Вазов,  на всички родители и приятели.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023