Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

X Национален Фестивал „Мадарски конник“  
Батън туърлинг и мажоретки в град Шумен на 12 и 13 май 2018 г.


И тази година мажоретките на СК „Изида-Свиленград“  показаха екипност  и силни изигравания на поставените хореографии на провелото се Държавно първенство в град Шумен на 12 и 13 май 2018г.

10 години заедно, 10 години упорит труд и много щастливи моменти.

След участието си на 10-тия Национален Фестивал „Мадарски конник“ в град Шумен момичетата се завърнаха с две първи места, четири втори и едно трето в различните категории и възрастови групи.

В категория 100 метра Марш парад момичетата от 4 в.гр. се представиха отлично и заеха първо място, след тях се наредиха домакините от град Шумен и Левски. Момичетата от трета в.гр. останаха втори след мажоретния състав от град Нови Пазар.

В неделя на 13 май 2018г. се проведе и втората част от състезанието. Играха се категориите Традиционал корпус – тук тимът от Свиленград отново зае първо място в трета възрастова група.

В другата категория - Параден корпус момичетата на СК „Изида-Свиленград“  участваха с трета в.гр. и заеха втората позиция.
В най-оспорваната категория „Батон хореография на място“  , най-малките представителки на клуба се класираха трети, а по-големите представителки от трета и четвърта в.гр. се класираха на вторите места.

Изявите и успехите на мажоретния състав нямаше да бъдат осъществени без подкрепата на Обшина Свиленград, разбирането и търпението на учителските колективи на СУ ‘’Д-р Петър Берон’’ , I ОУ „Ив. Вазов” и ПГССИ “Христо Ботев’’, за указаното ни доверие от родителите и партньорите с които работим.

Благодарим Ви.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023