Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

На 5,6,7 и 8 октомври 2017г. в град Алмере, Холандия се проведе XXI Европейско първенство по батънтуърлинг и мажоретки.  Участие взеха 14 европейски държави, сред които беше и България. Националният ни отбор беше представен от мажоретните състави  на градовете Шумен, Свиленград и Нови Пазар, които спечелиха квота на Държавното първенство по - рано тази година. Децата се състезаваха във възрастови групи Juvenile и Junior, в категориите "TRADITIONAL CORPS", "PARADE CORPS" и "EXIBITION CORPS".

Сред усилената конкуренция в лицето на Чехи, Хървати, Холандци и други и безумното съдийство (при условие, че България няма представител в съдийската комисия) Националният ни отбор успя да извоюва едно второ и две трети места.

Мажоретния състав на "Изида-Свиленград"  участва в категориите: "TRADITIONAL CORPS", "PARADE CORPS" и "EXIBITION CORPS. Момичетата от "Изида-Свиленград" се завърнаха с бронзови медали в категория "PARADE CORPS" и четвърто място в  "TRADITIONAL CORPS".

За пореден път показахме, че въпреки трудностите не сведохме глави и се борихме достойно.
БРАВО ДЕЦА! Бяхте блестящи, вие сте морални победители.

 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023