Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Специалната награда на домакините от ОДК Пазарджик, две първи, три втори и едно четвърто място за Мажоретен състав “Изида-Свиленград” от провелия се Национален Фестивал на мажоретните състави „Слънчева Бесапара” гр.Пазарджик.

В седмото издание на провелия се Национален Фестивал на мажоретните състави „Слънчева Бесапара” на 09 и 10 юни 2017г. в град Пазарджик се включиха над 500 мажоретки от 13 града: Пазарджик, Пловдив, Свиленград, София, Своге, Тервел, Ботевград, Казичене, Нова Загора и др.

Съставите бяха разделени в четири възрастови групи и четири категории – „Марш-Парад 100 метра с батони”,  „Марш-Парад 100 метра с помпон”,  „Хореография на сцена с батон”, „Хореография на сцена с помпон”.  
 
С участието си във всички категории момичетата от „Изида- Свиленград” се завърнаха с две първи места в трета възрастова група – „100 м. Марш-Парад” и  „Хореография на сцена с батони”, едно второ в категория „Хореография на сцена с батони”  и четвърто място в „100 м. Марш-Парад” на по-големите представителки от отбора, а най- малките от втора възрастова група се класираха втори. В категория „Хореография с помпони на сцена” смесения отбор от трета и четвърта възрастови групи спечелиха почетното второ място .

Журито връчи и специалната награда на домакините от „Общински детски комплекс -  Пазарджик” на момичетата от „Изида-Свиленград”.
 
Когато трудът е увенчан с успех носи радост и удовлетворение. Треньорите Иванка Миткова, Петя Карагьзова и момичетата от състава благодарят на целия екип с който  работят, на директорите на училищата, на директора на спортната зала и на всички родители, както и на на нашите добронамерени спонсори и Община Свиленград, която ни гласува доверие и ни подкрепя.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023