Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

С постоянство, упоритост и всеотдайност и тази година момичетата от мажоретния състав при СК "Изида-Свиленград" се пребориха за правото да бъдат част от националния отбор на България. Те ще участват в надпреварата за европейска титла в първенството по Батънтуърлинг и мажоретки, което ще се проведе тази есен  в Холандия.

На 13 и 14 май 2017 г. в град Шумен се проведе първенството "Мадарски конник". Участие в двудневната надпревара взеха над 250 мажоретки от градовете Шумен, Нови Пазар, Лом, Левски, Бургас, Стара Загора, Хасково и Казанлък.

Успехът на момичетата от "Изида-Свиленград"  включва две първи места – в категория "Традиционал корпус" - за трета възрастова група и в "Композиция с батони" за четвърта възрастова група. Момичетата заеха общо пет втори места за различните възрасти в категориите "100 метра марш парад", "Композиция с батони" и "Помпони".

Изявите и успехите на мажоретния състав нямаше да бъдат осъществени без подкрепата на Община Свиленград, разбирането и търпението на учителските колективи на СУ "Д-р Петър Берон" , ОУ "Ив. Вазов" и ПГССИ "Христо Ботев", както и за указаното ни доверие от родителите и партньорите, с които работим.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023