Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Мажоретният състав при СК "Изида-Свиленград" отново оправда доверието на своите съграждани като се представи достойно на провелия  се на 10 и 11 юни 2016г. Шести национален Фестивал на мажоретните състави „Слънчева Бесапара”  в гр.Пазарджик.

Над 400 мажоретки  от 12 града, от които бяха домакините от Пазарджик , Панагюрище, Нови Пазар, Разград, Ботевград, Пловдив, Казанлък и др. бяха разпределени в четири възрастови групи и се състезаваха в четири  категории: Марш парад 100м. със задължителен уред батон и 100м. Марш парад с помпони, композиция с батони и композиция с помпони.

В шеметната надпревара момичетата от мажоретния състав се завърнаха с едно първо място,  две втори места и две трети в различните категории, в които участваха. Това ги амбицира да работят неуморно през лятната ваканция , за да представят достойно отбора, града и страната ни на Европейското първенство по Батън туърлинг и мажоретки през месец октомври в Англия.

Благодарим за доверието, подкрепата и помощта на Община Свиленград, на г-н Георги Манолов и всички, които вярват в нас.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023