Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Мажоретките на Свиленград участваха в XIX Европейски шампионат по Батън туърлинг и мажоретки. Престижният форум се състоя в Линяно Сабиадоро, Италия от 02 до 04 октомври 2015г. Нашият национален тим за трета поредна година бе представен от Свиленград и Шумен, чиято квота за участие се определя от ежегодното национално състезание "Мадарски конник".

Свиленградчанки извоюваха престижното четвърто място в ктегория "Традиционал корпус" и шесто в "Параден корпус". Шуменки застанаха на стълбичката с второ място в "Традиционал корпус" и седмо в категория "Параден корпус".
Тазгодишните участнички в Европейското първенство представяха следните държави: Белгия, Хърватска, Чехия, Англия, Франция, Холандия, Норвегия, Словения, Италия, Казахстан.

Победител в болшинството от категориите за различните възрастови групи бе отборът на Чехия. Следващото Европейско първенство ще бъде в Англия през 2016г.

Момичетата от мажоретния състав и техните треньори, благодарят на Община Свиленград и всички свои съграждани, които повярваха в тях и им оказаха своята подкрепа за да осъществят това свое участие и да представят достойно града и страната си.  

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023