Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Мажоретния състав от СК „ Изида-Свиленград „отново с призови места от Държавно Първенство по Батънтуърлинг и мажоретки


На 16 и 17 май 2015 г. в град Шумен се проведе седмо Държавно първенство по Батънтуърлинг и мажоретки. Момичета от 10 града на България дефилираха по улиците на град Шумен и оцветиха града .,  След официалната част по откриване на Държавното първенство от град Шумен започна състезателната част със 100 Метра дефиле. В тази дисциплина нашите момичета показаха най-доброто от себе си , но останаха на трето място и в двете възрастови групи II   и   IV.

Мажоретките от Свиленград  във втора възрастова група  станаха първи в категория „Батон-хореография на място”. Втори останаха момичетата от Нови Пазар, а след тях Левски, Карнобат и Бургас.

В категория Параден корпус отборът на СК „Прима" - Нови пазар е първи, а нашите момичета се класираха на трето след домакините от СК „Ритмик” – Шумен.

В четвърта възрастова група в дисциплината „Традиционал корпус” най-добри бяха отборът на „ Ритмик”- Шумен, а момичетата от „Изида-Свиленгард” останаха втори с две точки разлика.

Първенството в град Шумен е и квалификация за Европейското Първенство през месец Октомври, което ще се проведе в Италия. Отново мажоретките от СК „ Ритмик и СК „Изида-Свиленград"  ще представят страната ни, тъй като другият класирал се на първо място отбор на СК „Прима" – Нови Пазар не се яви във всички изисквани от правилника категории.

Треньорките на мажоретния състав са много доволни от представянето на момичетата и изказват благодарности към Община Свиленград за подкрепата, която получават.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ, ПОМАГАТ И ЦЕНЯТ  ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ С РАДОСТ И ЛЮБОВ.

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023