Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Мажоретният състав при СК "Изида - Свиленград" – ШАМПИОНИ НА ПОНПОНИ

С два златни и четири сребърни медала се завърна мажоретният състав при СК “Изида - Свиленград“  от третото държавно първенство за мажоретки в град Пазарджик. Там те се състезаваха в три категории: 100м дефиле, композиция с батони и в най-силната им дисциплина – понпони. Двете възрастови групи се представиха с шест професионално изготвени хореографии от треньора им Петя Карагьозова. Отскоро в мисленето на съчетания се включва и Ангелина Милчева (в 11 клас), бивш възпитаник на клуб „Юначе“.

Момичетата спечелиха четири втори места за композициите си с батони, но в дисциплината помпони никой не можа да ги надвие. С танците „Аз обичам спорта“, който представиха малките мажоретки, и „Таен агент“ – от каките, те заслужено грабнаха златните медали от първенството. Също така получиха две големи празнични торти от щедрите организатори.

Иванка Миткова сподели възхищението си от представянето на децата, както и надеждата си да отидат и тази година на Европейско първенство, провеждащо се за пръв път в Норвегия.

 

 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023