Треньор - Иванка Миткова
Треньор - Петя Карагьозова

Мажоретките ни – сребърни медалисти

На 18 и 19 май 2013г. мажоретките при СК“Изида“ Свиленград взеха участие в петото Национално състезание по батън туърлинг „Мадарски конник“ в Шумен. Надпреварата бе част от седмицата по случай празника на Шумен – 11 май. На площада бе прожектирано 3D кино, разказващо историята на града, който е номиниран за Европейска столица на културата за 2019г. Шоуто приключи с главозамайваща и цветна заря.

Грациите ни участваха в три категории: 100метра дефиле, разпънато по широките улици на града, традиционал корпус и параден корпус. Момичетата впечатлиха всички с красивите си рокли и с чаровните си усмивки. Третата възрастова група спечели два сребърни медала в категориите 100 метра дефиле и традиционал корпус и бронзов за параден корпус.По-големите момичета се класираха на второ място и в трите дисциплини, а за най-атрактивна мажоретка бе обявена деветкласничката Антоана Гочева. Треньорите им – Иванка Миткова, Петя Карагьозова и Ангелина Милчева са изключително доволни от представянето и на двете групи. Следващата седмица талантливите ни мажоретки ще се подготвят за състезанието в Пазарджик.

ВИДЕОКЛИП - 100 метра дефиле - III възрастова група (2013)

ВИДЕОКЛИП - 100 метра дефиле - IV възрастова група (2013)

ВИДЕОКЛИП - Параден корпус - III възрастова група (2013)

ВИДЕОКЛИП - Параден корпус - IV възрастова група (2013)

ВИДЕОКЛИП - Традиционал корпус - III възрастова група (2013)

ВИДЕОКЛИП - Традиционал корпус - IV възрастова група (2013)


 

FACEBOOK - Мажоретен Състав

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.

https://evtinsamoletenbilet.com/images/logos/airplane.png

 


Последвайте Спортен Клуб
"Изида-Свиленград" в YouTubeСПОРТЕН КЛУБ ИЗИДА - СВИЛЕНГРАД © 2003 - 2023