Младежки обмен в Полша

В периода 10-17 май 2012 г., 5 младежи от МО „Изида-Свиленград” взеха участие в международния младежки обмен „Оцвети съзнанието си”. Обменът се проведе в района на най-известния полски ски-комплекс Закопане в планините Татра, Полша.

Ивалина Мърдева, Милко Кирев, Иван Чингаров, Иван Милев и Елена Делибозова участваха заедно с още 25 младежи от Гърция, Полша, Франция, Румъния и Словакия. Основната цел на обмена бе да събере млади хора идващи от различни краища на Европа и да им даде възможност да развият своите собствени личностни качества, знания и възприятие по отношение на културата, традициите и религиозното разнообразие на другите около тях. Ключов елемент от проект бе възможността младите участници да се „докоснат” до фолклора на другите страни, да се запознаят с традициите и обичаите им, за да могат да обогатят своя мироглед относно културното многообразие в голямото ни европейско семейство.

 

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.