Холандия: "Граници 1"

Първи обмен за МО - младежите от СК „Изида Свиленград” - Николай Гарев, Марина Генова, Ваня Ангелова, Петя Димитрова, Даня Фучеджиева и Мартин Григоров, с ръководител Марияна Апостолова, взеха участие в международен обмен „Граници” в Айселстейн, Холандия от 25 юли до 2 август . В партньорство  с младежки организации от Турция, Гърция, Финландия и домакините от Холандия в рамките на една седмица те работиха по темата как конфликтите от миналото са преодолени в рамките на обединена Европа. Разположен до немско военно гробище, домакинът Айселстайн и Младежкият център там ни предложиха дейности, чрез които се запознахме не само с трагичната съдба на войниците, погребани на огромна площ край града, но и с възможностите чрез спорт, културен обмен и общуване да постигнем приятелство. Създадените приятелства  спонтанно предизвикаха младежите да потърсят и възможностите за продължението на проекта- обмен във Финландия догодина.
Младежите представиха резултатите от работата по проекта и споделиха впечатленията си на 12.08.2009 г. в малката зала на сградата на Общинска администрация.

Презентацията за Холандия: "Граници 1" може да изтеглите ТУК

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по ЙогаНационална Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Световна Федерация
по Батън Туърлинг

Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10 Промоционалният код е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.