Джендър надпревара за малки и големи в Свиленград

7 отбора се включиха в първата по рода си динамична надпревара, организирана в Свиленград на 22.10.2016

Състезанието се проведе едновременно на 8 различни места в града, като цял следобeд участниците препускаха през града, за да се справят по-бързо с 24 задачи от най-различно естество, като във всички тях те трябваше да покажат своите умения за работа в екип: имаше изпитания свързани с различни физически качества като сръчност, сила, точност. Тествани бяха логическите и математически способности на отборите. Познанията им за българската история и в частност историята на Свиленград.

Не на последно място бе тествана общата култура на участниците. В организирането на инициативата участваха 20 младежи, членуващи в СК "Изида-Свиленград". Събитието бе част от националната кампания "Мълчанието НЕ е злато", която се подкрепя от Български фонд за жените и в нея участват 7 организации от 6 български града, обединени около темите за равенство между половете и борба срещу домашното насилие.

СК Изида - Свиленград е член на Българската Федерация по Йога


Световна Федерация по Батън Туърлинг

 
СК Изида - Свиленград е член на Националната Европейска Асоциация по Батън Туърлинг


Вземи 10 % отстъпка като въведеш промоционален код: SH-MP3L10
Промо кодът е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца.